Apartament de vânzare, Copou, 56 mp Adăugat la 08 februarie 2019

€ 99 500
Cod ofertă : VOA6525

Prezentare

Se vinde unul dintre putinele apartamente cu 2 camere avand o compartimentare cu bucatarie inchisa ( separata) din cadrul ansamblului rezidential Exclusive Residence, din zona Copou.
Apartamentul este situat intr-un imobil finalizat in anul 2015, o constructie pe cadre ce dispune de acces securizat, videointerfon, lift digital de ultima generatie, termosistem cu eficienta termica ridicata ( 15 cm grosime), tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan si 3 foi de sticla, centrala termica.
Apartamentul are o suprafata de 55 mp, a fost modificat de actualul proprietar ( pastrand compartimentarea initiala) din considerente ce tineau ne nevoia unui dormitor/ birou suplimentar, intr-un apartament cu 2 dormitoare si living cu bucatarie open space.
Aducerea apartamentului la formatul initial nu presupune investitii costisitoare , compartimentarea interioara initiala si instalatiile nesuferind modificari care sa implice costuri suplimentare.
Apartamentul este dotat cu usi interioare din lemn masiv,padoseala placata cu parchet din lemn triplustratificat in dormitor, marmura in zona de living si bucatarie si piatra naturala in baie, peretii fiind zugraviti cu vopsea lavabila.
Achizitia apartamentului reprezinta o buna optiune atat pentru cei care cauta o investitie rentabila intr-un imobil nou, bine pozitionat si care sa asigure un randament optim ( chiria pentru un astfel de apartament fiind de minim 500 euro/luna) cat si pentru cei aflati in cautarea unui spatiu de locuit intr-una din cele mai bune zone din Iasi, usor accesibila, linistita, intr-un ansamblu rezidential cu multiple facilitati: curte si parcare privata, paza, sistem de supraveghere, minimarket, cabinet stomatologic, gradinita si scoala privata, spatiu de joaca pentru copii, club privat cu sala fitness, piscina si zona spa.
Apartamentul este liber, disponibil rapid, vizionarile se pot programa telefonic.

Detalii tehnice

Număr camere 3   Construit 2014
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 5   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 56   Acoperiş -
Confort semidecomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii parchet, Internet, gresie, gaz, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      


Detalii agent: Costel Burnuz

Cere detalii suplimentare despre această ofertă

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj