Vilă de vânzare, Barnova, 170 mp Adăugat la 12 februarie 2019

€ 135 000
Cod ofertă : VOC6557

Prezentare

Se vinde vila construita in perioada 2008-2009, situata la intrarea in comuna Barnova, in imediata apropiere a troitei la doar 3,5 km de Hanul 3 Sarmale. Imobilul este o constructie solida, din caramida, cu structura din beton armat, dispusa pe D+P+E+POD, avand o suprafata de aproximativ 170 mp si un teren de 505 mp.
Proprietatea dispune si de o curte amenajata , cu alee auto, o mica livada cu pomi fructiferi aflati pe rod, o zona cu arbusti ornamentali si un foisor prevazut cu gratar rustic si spatiu aferent.
Zona de demisol a fost conceputa initial pentru un garaj, ulterior transformat intr-un spatiu pentru petrecerea timpului liber: hobby room, sala de sport si o sauna finlandeza..
Parterul are o zona de intrare ( windfang), un hol generos, living spatios prevazut cu semineu, acces spre terasa exterioara ce ofera o priveliste panoramica asupra zonei si acces spre bucataria prevazuta cu 2 fronturi de lucru si geamuri de dimensiuni mari.
Tot la parter mai gasim un dormitor/birou si o baie de serviciu.
Etajul este zona unde intalnim celelalte 3 dormitoare, toate cu acces spre terasele exterioare, o baie, un hol de dimensiuni considerabile cu acces spre un balcon, hol care poate fi foarte usor modificat intr-o zona functionala si transformat intr-un walk in dressing.
Dormitorul matrimonial are aproximativ 18mp, acces spre terasa proprie si semineu.
Tot de la etaj avem acces prin intermediul unei scari metalice tip armonica in zona de pod, o zona larga, inalta ( inaltimea la coama este de min 2.10 cm) cu ferestre care permit iluminatul natural si care poate fi folosita ca spatiu suplimentar de depozitare sau poate fi convertita intr-o zona cu diverse functionalitati.

Imobilul este prevazut cu termosistem, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan, tamplarie interioara din lemn masiv. Accesul este facil, asfaltat pana la proprietate, realizabil usor in orice anotimp.Zona este linistita, o zona nou construita, fara trafic intens.
Proprietatea este libera, disponibila imediat, racordata la toate utilitatile: apa, gaz, energie electrica, fosa septica.
Fata de imaginile din anunt interiorul a suferit unele modificari, parchetul fiind scos si fiind necesara o zugraveala interioara cu investitii minime.

Detalii amanuntite si stabilirea unei vizionari se pot oferi telefonic.

Detalii tehnice

Număr camere 5   Construit 2009
Etaje 1   Băi 2
Suprafaţa totală (mp) 505   Balcoane 2
Suprafaţa utilă (mp) 170   Acoperiş Tablă
Tip imobil Vilă      
Alte detalii telefon, parchet, internet, gresie, gaz, garaj, finalizată, faianta, curent, centrală, CATV, apometre, apă      


Detalii agent: Costel Burnuz

Cere detalii suplimentare despre această ofertă

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj