Apartament de vânzare, Tatarasi, 87 mp Adăugat la 03 iunie 2019

€ 114 000
Cod ofertă : VOA6752

Prezentare

Apartament cu 3 camere, decomandat, suprafata 87 mp, situat la etaj intermediar, in bloc recent construit , in zona Tatarasi, in imediata apropiere a parcului.
Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential prevazut cu acces securizat, curte si parcare privata.
Imobilul este o constructie pe cadre, cu termosistem de 10 cm, sistem de supraveghere video, videointerfon, spattii depozitare la subsol, contorizare individuala a utilitatilor pe fiecare apartament.
Apartamentul are o compartimentare clasica, cu bucatarie inchisa, 2 bai, baia mare prevazuta cu ventilatie naturala, interior finisat cu materiale de calitate: parchet din lemn triplustratificat, usi interioare din lemn, gresie si faianta portelanata, import Spania.
Apartamentul are orientare vestica, este luminos, se poate preda imediat, si se vinde si in varianta semimobilata ( bucataria si baia mobilate), este dotat cu centrala termica proprie, aparate de aer conditionat, usa intrare antiefractie.
In dotarea apartamentului mai exista o boxa la demisolul imobilului in suprafata de aproximativ 5 mp si un loc de parcare privat in curtea interioara a ansamblului rezidential.

Detalii tehnice

Număr camere 3   Construit 2009
Etaj 4   Băi 2
Etaje clădire 5   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 87   Acoperiş -
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, boxă, apometre, apa      


Detalii agent: Costel Burnuz

Cere detalii suplimentare despre această ofertă

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj