Ştiri imobiliare

Piaţa imobiliară s-a stabilizat. Încotro se îndreaptă acum?
04 aprilie 2013

În ultimii ani, România a învăţat să se adapteze unui nou set de reguli pentru piaţa imobiliară. Abuzurile, exagerările şi specula nu au mai fost o trăsătură definitorie a tranzacţiilor. Piaţa s-a transformat încet dintr-una în care proprietarul domina, într-una… Citeşte mai mult »

Preţul apartamentelor vechi revine pe scădere
05 decembrie 2012

Tendinţa de creştere uşoară a preţurilor, înregistrată în luna octombrie pe segmentul apartamentelor vechi din Bucureşti, nu pare să fi fost de lungă durată. În noiembrie, preţurile medii la apartamentele din Capitală au scăzut pe toată linia, de la garsoniere,… Citeşte mai mult »

"Incercarea moarte n-are": proprietarii au scazut preturile apartamentelor, dupa scumpirile din octombrie
05 decembrie 2012

  Tendinta de crestere usoara a preturilor, inregistrata in luna octombrie pe segmentul apartamentelor vechi din Bucuresti, nu a fost de lunga durata, in noiembrie proprietarii scazand din nou preturile cu pana la 5%, arata o analiza a AnunturiParticulari.ro. In… Citeşte mai mult »

Scădere cu 8,35% a numărului de locuinţe finalizate în România, în primele nouă luni
05 decembrie 2012

Numărul locuinţelor finalizate s-a redus în primele nouă luni cu 2.430 unităţi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 26.654 unităţi, evoluţia fiind influenţată de scăderea numărului de case şi apartamente finanţate cu fonduri private, potrivit datelor anunţate de INS, relateaza Mediafax.… Citeşte mai mult »

Un nou an de criză se apropie de sfârşit: cu cât au scăzut livrările de locuinţe în România
05 decembrie 2012

  Dacă restul anului se va menţine pe aceeaşi linie, 2012 s-ar putea încheia cu circa 40.000 de unităţi locative finalizate la nivel naţional. Din 2009 încoace, anul în care efectele recesiunii economice au început să se facă simţite şi… Citeşte mai mult »

Casele executate, oportunitate şi risc !
05 decembrie 2012

  Casele executate silit de către bănci reprezintă o oportunitate mulţi români în căutarea unei locuinţe. Atenţie însă, lucrurile nu sunt atât de simple pe cît par, aşa că nu vă lăsaţi orbiţi de preţurile tentante, ci verificaţi bine situaţia… Citeşte mai mult »

Giganţii imobiliari suedezi, care nu au nevoie de bănci, pariază pe România
05 decembrie 2012

  Numărul investitorilor străini care au intrat pe piaţă în ultimii ani este eclipsat de al celor care au părăsit ţara sau şi-au oprit activitatea locală. Cu toate acestea, două nume grele au schimbat perspectiva asupra imobiliarelor româneşti. Cei doi… Citeşte mai mult »